HTML

Riportok a kanadai vadonból

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 23:36)
  • Tuco Ramirez: Azt tudom erre mondani, amit a Vörös Rébék mondott Pörge Daninak: Kár! Kár! Kár! (2017.11.07. 14:53)
  • Tuco Ramirez: Most nagyapa vagy nagybácsi? Több bejegyzésben is keveredik a kettő. Vagy arrafelé így is úgy is m... (2016.07.20. 14:47)
  • Világnézet Netes Napló: Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírv... (2014.08.16. 07:31) Gáz van tigáz
  • LukeSkywalker: Ez sem jó. Helyesen: Child in Time (2014.07.24. 10:58) Helyesen: Child in Thime

Linkblog

2018.07.08. 05:32 calvero56

MÁR  LÁTOM  MAGAM  ELŐTT képzeletemben a hollywoodi forgatókönyvírókat és producereket, ahogy egymást taposva az ötletért, meg akarják majd filmesíteni a barlangba szorult szerencsétlen thaiföldi gyerekek (esetleges) tragédiáját, vagy (remélhető) megmenekülését. Mindkét változat kitűnő nyersanyag a mézestakony gyártásához. Már dörzsöli markát a vájnstájn utóda, aki hasonlóképpen kapzsi és kéjsóvár, mint az abúzálás miatt kipicsázott előde, hogy: mekkora mázli van abban a körülményben, hogy gyerekek!, mert a gyerek  mindig több érzelmet vált ki, mintha csak felnőttek szorultak volna a barlangba, sőt az lenne az igazán ideális, ha beszorult volna oda egy kutya is. Sőt tovább fejleszti az álmodozását: mi lenne, ha a gyerekek mellé még beszorult volna 200 kutya, hisz annak a magyar rendezőnek, valami Mudrucónak, ez az ötlet milyen jól hozott a konyhára. A rendező majd az a James Cameron lenne, aki már egy 106 évvel ezelőtti hajótragédiát is olyan sziruposra rendezett, hogy 11 Oscarra tartották alkalmasnak. Leönti majd ezt a sztorit is könnyben áztatott mézzel, úgyhogy nem csak százmilliók nézik meg, de az amcsi Filmakadémia ízlésiskolában elbukott tagjai is bekajálják. A producer meg majd utasítja, hogy kéne egy kis vér is a sztoriba, mert az még pár millió nézővel többet hoz. Aztán – sóhajt álmodozva a producer – milyen jó lenne, ha tűz ütne ki a barlangban, mert azt olyan szépen lehet fotózni, és a pörkölődő hús még a hamarosan elérkező szagos film korszakának próbája is lehetne. Mire az író visszarántja fantáziálásának pagonyából, hogy: de hát a víz kioltja a tüzet. Mire a producer csak legyint: kit érdekel a földöz ragadt realizmus!

Mi pedig csak reménykedjünk, hogy soha nem készült belőle film, MERT SIMÁN KIHOZZÁK A GYEREKEKET. nfl

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanadaivadon.blog.hu/api/trackback/id/tr4614099923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása