HTML

Riportok a kanadai vadonból

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 23:36)
  • Tuco Ramirez: Azt tudom erre mondani, amit a Vörös Rébék mondott Pörge Daninak: Kár! Kár! Kár! (2017.11.07. 14:53)
  • Tuco Ramirez: Most nagyapa vagy nagybácsi? Több bejegyzésben is keveredik a kettő. Vagy arrafelé így is úgy is m... (2016.07.20. 14:47)
  • Világnézet Netes Napló: Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírv... (2014.08.16. 07:31) Gáz van tigáz
  • LukeSkywalker: Ez sem jó. Helyesen: Child in Time (2014.07.24. 10:58) Helyesen: Child in Thime

Linkblog

2018.01.21. 07:27 calvero56

A V V-SZTÁRBÓL  LETT  PROSTI meggyilkolásának földerítésében nem csak az nehezíti a bizonyítást, hogy nincs hulla. Már startban nehezíteti a helyzetet, hogy nincs férj. Sokkal könnyebb elindulni egy szálon, ha van férj, mert a házasságok többsége tök gáz, és minden férjet előbb utóbb foglakoztatja a gondolat, hogyan ölje meg a feleségét. A házasságban azonban eltunyul az ember, és kábé olyan szellemi aktivitást folytat, mint egy tengeri kagyló; nem is tudja jól kitalálni a gyilkosságot, tehát tutira lebukik. A feleséggyilkosok mindig lebuknak. Bármilyen ügyes alibit is kreál az ember, mindenki tudja, hogy ő volt, és valahogy mindig rá is bizonyítják. Amikor egy nőt eltesznek láb alól, mindig a férj az első számú gyanúsított – ami kis betekintést nyújt abba, hogyan vélekednek az emberek valójában a házasságról. A férjek többsége annyira elbutul a házasságban, hogy meg sem fordul a fejükben, hogy válással is megszabadulhat a feleségüktől. Aztán múlik az idő, és az embert már nem is érdekli az egész. 20-30 év együttélés után már nehéz elképzelni az életet a másik nélkül. Hozzátartozik a dolgok rendjéhez. És ha még gyerek is van, tutira beleragadtál a lépbe: mert a gyerek a “kapocs”, rosszabb esetben “kötelék” (de nem tudod a nyakadra hurkolni). Hogy a béklyót ne is említsem. De itt, a prosti esetében nincs férj, tehát nincs honnan elindulni. Egy előnye máris mutatkozott annak, hogy kurváról van szó. Mert ha történetesen gyereket gyilkolnak, vagy politikust, a közvélemény sürgeti a gyilkos kézre kerítését. És ha ez késik, máris fejek hullnak – úgy értem, képletesen –, és a média is cseszegeti a rendőröket, a Kékfény, meg a Riasztás, hogy mi van már. De ha kurvát gyilkolnak, a közvélemény szinte a gyilkos oldalára áll. Ha orvost ölnek, akkor szintén, mert az orvosokhoz mindenféle kellemetlen élményük kapcsolódik: prosztatavizsgálat, aranyér műtét- - - És az orvosok tekintélyét sokan túlzónak tartják- - - itt van például a hálapénz kérdése, de erre most ne térjünk ki- - - mégis eszembe jut erről Rejtő mondata a  Piszkos Fredből (ha nem olvastad, hamar pótold, kurvajó), amikor a kocsmáros dicsekszik, hogy ez nem akármilyen kocsma ám, mert itt már öltek orvost is (kurvajó, nem?) Aki kurvát öl, az élvezetet akarja megölni, pontosabban, az élvezőket. A kurvát gyilkoló mindig boldogtalan ember, akit kiborít mások boldogsága; hogy mások még évezik is az életet, amíg ő erre képtelen. Tehát – el kell pusztítani az élvezetet magát. Megsemmisíteni az élvezetek tárgyát. A gyilkos akkor lesz nyugodt. De ezt az emeszpést nehéz lesz fülön csípni, mert ha nincs hulla, nincs bűntény sem. A 4-es úti gyilkost pedig majd az én Vörös Nap című regényem, és az erről szóló novelláim (most is megvett egyet az ÉS) buktatják majd le. nfl

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanadaivadon.blog.hu/api/trackback/id/tr7313591337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása