HTML

Riportok a kanadai vadonból

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 23:36)
  • Tuco Ramirez: Azt tudom erre mondani, amit a Vörös Rébék mondott Pörge Daninak: Kár! Kár! Kár! (2017.11.07. 14:53)
  • Tuco Ramirez: Most nagyapa vagy nagybácsi? Több bejegyzésben is keveredik a kettő. Vagy arrafelé így is úgy is m... (2016.07.20. 14:47)
  • Világnézet Netes Napló: Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírv... (2014.08.16. 07:31) Gáz van tigáz
  • LukeSkywalker: Ez sem jó. Helyesen: Child in Time (2014.07.24. 10:58) Helyesen: Child in Thime

Linkblog

Kommandósok egy nyomorult ellen: 9:1

2011.01.12. 19:54 calvero56

Nem Barátom, ez nem egy barátságos focimérkőzés végeredménye. Mai hír: 9 kommandós rohant ki egy kéz és láb nélküli ember ellen, mert egy ostoba nő feljelentette, hogy a kéz és láb nélküli ember, hirtelen dühében azt találta mondani: lelövi a kutyáját. Az általam ostoba nőnek vélt némber - ha nem lett volna ostoba nő, de hát a jelek szerint az volt - tudhatta volna, hogy kéz és láb nélkül nem lehet lőni. Ezt megerősíthetem, aki lövéstanból már kamaszkoromban jelesre vizsgáztam. De, az ostoba nők már csak ilyenek, hisztériáznak. (Mégis szeretjük őket, még az ostoba nőket is.)

Nos, ennyit az ostoba nőről, a feljelentőről.

De ott volt ama 9 kiművelt fő, a rendőrség elit osztaga, a terroristák ellen kiképzett kommandósok. Hogy nekik sem volt esze, amikor meglátták, kikkel van dolga...? Egyfelől, hogy 1 ostoba nő a feljelentő... jó, az nem mindig látszik meg az ostoba nők arcán, mert néha arcátlanul elfedik, álcázzák ostoba nő mivoltukat, sminkkel, hajfestékkel, s ember legyen a talpán, aki első blikkre meglátja, hogy voltaképpen a jelen lévő színes arcú, fejű nő, egy ostoba nőt takar. S valljuk be, ilyen esetben az sem életszerű, hogy a feljelentővel szemben azonnal elrendelni IQ-tesztet. Még kevésbé ama élethelyzet nem hihető, hogy a szerv, miután meglátja az IQ-vizsgálat eredményét, rendőrösen kiművelt stílusban azt mondja a feljelentőnek: Mongya, maga komojan gondojja, hogy ez a zember le akarta lőni a kutyáját...?... a kutyafáját, most látom, hogy magának csak 75 az IQ-ja!, akkor sajnálom, az eljárást leállítom, mer maga ostoba.
Nem így történt. A kezek és lábak nélküli szerencsétlent, aki bizonyára elég szenvedésen ment már át életében, s meglehet, ez esetben meggondolatlanul beszélt... (Próbált már valaki kezek és lábak nélkül élni? Aki igen: ítélkezzék bátran eme ember felett.) No, és akkor ezt az embert 9 kommandós leteperi, berángatja a rendőrkocsiba. Onnan a kapitányságra... de ott porszem került a gépezetbe, mert motoros tolókocsiját nem tudták felvinni az x.-ik emeletre, ahol a kihallgatás volt. Ekkor a kéz és láb nélküli ember magától araszolt fel a lépcsőn, kezek nélkül, lábatlanul, mint a hernyó... Ugyanígy le. Közben kiderült, hogy egy ártatlan légpuskáról volt csak szó... és csakis szóba került... És a rádióban nyilatkozó rendőrségi szóvivő azt tudta mondani a Kossuth mai Esti Híradójában: az eljárás jogszerű volt. (Volt már egy varga nevű szóvivőjük, aki bizonyított korrupció miatt évek óta börtönben ül... Erkölcsiségük hasonló lehet.) 

És most már irónia s gúny nélkül: Tavaly tavasszal engem a utcán úgyszintén 9 kommandós igazoltatott, mert éjszaka egy fa mellet állam le hugyozni.( Kutyának szabad, embernek nem.)   Ezeknek a racionális embereknek, mármint a rendőröknek a számmisztikában a 9 jön be. A régi időkben ketten jártak, most már 9-en. Amúgy meg: szégyelljétek magatokat, ti geciláda pitbullok, akik csak hordába verődve, védtelenek ellen vagytok bátrak. Akik az Kálvin téren, álarcban ütlegeltetek embereket, gyéef parancsára. Csak nyomorultak, és nyomorúságba, mély szegénységbe taszított egészségesekkel szemben tudtok "szakszerűen" fellépni. A kurva anyátok!

Üdv.: Calvero, a törvénytisztelő anarchista 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kanadaivadon.blog.hu/api/trackback/id/tr762579630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emberbarat 2011.01.13. 06:55:27

Jobbarátnak is az tetszett ami nekem, végre semmi rendőr, semmi politika nem volt az előző blogodban csak bor és szerelem...ilyeneket kérünk....mármint ilyen kellemes írásokat szeretnénk!!!!!!!
Csak teljes pozitív ráhangolódás a gyermekekre....ez az élet lényege...mármint az, hogy így vagy úgy de folytatódunk....:-))))
Nézünk a Barátok közt-ben......gratulálunk, jól csinálod!!!!!
süti beállítások módosítása