HTML

Riportok a kanadai vadonból

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 23:36)
  • Tuco Ramirez: Azt tudom erre mondani, amit a Vörös Rébék mondott Pörge Daninak: Kár! Kár! Kár! (2017.11.07. 14:53)
  • Tuco Ramirez: Most nagyapa vagy nagybácsi? Több bejegyzésben is keveredik a kettő. Vagy arrafelé így is úgy is m... (2016.07.20. 14:47)
  • Világnézet Netes Napló: Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírv... (2014.08.16. 07:31) Gáz van tigáz
  • LukeSkywalker: Ez sem jó. Helyesen: Child in Time (2014.07.24. 10:58) Helyesen: Child in Thime

Linkblog

Gyéef

2011.05.04. 17:33 calvero56

nehezményezi, hogy az ügyészség kéri mentelmi jogának felfüggesztését. És vádolja (!) az ügyészséget, hogy Orbán parancsára cselekszik, mert Orbán őt börtönbe akarja juttatni. Jelzem: egészséges és ép igazságérzettel rendelkező honpolgáraink mind úgy gondolják, hogy megérett ez az ember a börtönre, nem, nem csak Orbán véli ezt. Hogy ez a paparikajancsi mit mond, mellékes is. Amin csodálkozom, hogy az ügyészség miért hallgat?! Miért nem kéri ki magának ezeket a szavakat? Mondjuk, én így fogalmaznék: fogd be a pofád, és örülj, hogy eddig, az elévülés jogi intézménye révén elkerülted a börtönt. Nem beszélve a 2006 őszi eseményekben játszott szerepedről... ami már-már elévülhetetlen bűn, mert a "háborús bűnök" elévülhetetlenek. Aztán - ha én lennék az ügyészség - nem csak kikérném magamnak függetlenségem kétségbevonását, hanem emlékeztetném, hogy ő miként került a miniszterelnöki székbe. Gondolok itt arra, hogy meggyesi tanácsadójaként olyan tanácsokkal látta el a FOGALMAZÁSGÁTLÓ tablettákat szedő főnökét - aki, gyéefhez képest tiszta kezű államférfi volt (persze, ez a mondat, csak egy szellemtelen kör relativitásán belül értelmezhető.) Egyszóval gyéef tanácsadásai meggyesi bukásához vezettek. Majd emlékeztetném gyéefet, hogy ő kilóra megvette az emeszpéseket, hogy ne azt a hörcsögképűt válasszák miniszterelnöknek, hanem őt, a jó svádájú amorózót. Aztán, ha én lennék az ügyészség, felelősségre vonnám, nem csak Sukoróért, hanem egy ország tönkretételéért. Aztán, ha én lennék az ügyészség, szétrúgnám a seggét  utódaink és saját életünk tönkretételéért. Aztán, ha én lennék az ügyészség, e témával kapcsolatban idéznék a Hamlet-ből, amikor Claudius-ról beszél: "...uralkodás zsebtolvaja, ki polcról lopta el a koronát... Egy kapca-, rongykirály..." Ami ugyanazt fejezi ki, amit én fentebb írtam, csak a reneszánsz kor választékosabb modorában.

Ebből is látszik, hogy híresen stabil önuralmam máris kibillen egyensúlyából, ha ennek a senkiházinak szavát hallom. Pláne, ha látom is a tévében idióta arcát. Úgyhogy hajrá ügyészség! Ha elkapjátok a tökét ennek a szellemi bűnben fogant vetéletlenségnek, leborulok előttetek. És onnantól kezdve hiszek az igazságban.

Calvero

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kanadaivadon.blog.hu/api/trackback/id/tr822877591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása