HTML

Riportok a kanadai vadonból

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 23:36)
  • Tuco Ramirez: Azt tudom erre mondani, amit a Vörös Rébék mondott Pörge Daninak: Kár! Kár! Kár! (2017.11.07. 14:53)
  • Tuco Ramirez: Most nagyapa vagy nagybácsi? Több bejegyzésben is keveredik a kettő. Vagy arrafelé így is úgy is m... (2016.07.20. 14:47)
  • Világnézet Netes Napló: Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírv... (2014.08.16. 07:31) Gáz van tigáz
  • LukeSkywalker: Ez sem jó. Helyesen: Child in Time (2014.07.24. 10:58) Helyesen: Child in Thime

Linkblog

2010.10.29. 18:19 calvero56

Úgy szeretnék valami vidámat írni neked Barátom, innen, Majosházáról, de most nem megy. A Napnak... az égitestnek is szomorú színe van ma: ez már nem az ihaj-duhaj nyári Nap... nem libidót serkentő, tököt csiklandó nap: ez a Nap... ez már az elmúlás utolsó sugára (bocs' , csak a szöveg ritmusára kívánta elmém ezt a régi balladát - és Arany János iránti tiszteletemből - aki öntörvényűen bánt a szavakkal. Ha a rím  úgy kívánta: a "teher"-ből "tereh" lett - Walesi bárdok.)

Ma fél órát kint ültem a napon, és a Nap leszívott... no jó, nem akarok profán lenni, nem úgy... És bármilyen forró is ama égitest, arra... mégsem lenne képes... vagy ha igen, odasülne hozzá a 'szom, mint egy ottfeledett sertésoldalas. Melyik oldalas? Jobb oldalas?? Bal? Mindkettő lesült. 

No jó, ott tartottam hát: leszívta a Nap az erőmet, ott ültem, és semminek nem örültem. Annak sem, hogy hamarosan jön a kedvesem, de annak még kevésbé, hogy immár tanult szakmámban dolgozom. Mert mi ez a szakma? Kik gyakorolják...? He?

He??

S tudod Barátom, akkor eldöntöttem: ezentúl nem foglakozom a világgal. Legkevésbé annak legundorítóbb fajával, a politikával. Leszokom a Xanax nyugtatóról. Mely nyugalmat ígér, de izgalmat kínál, sunyin, pult alatt. Ez a szer az utóbbi években elhatalmasodott felettem, mert egy bűnüző kormány ült felettünk... de ennek sok évre vége, tehát semmi okom nyugtatóval csillapítanom forrongó mivoltomat. Éljen a nyugalom! (De Calveronak van az áhított nyugalomhoz egy feltétele: Furcsán Fegyencet vonják felelősségre!! Mert ha nem, akkor "márciusban újra kezdjük!!)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kanadaivadon.blog.hu/api/trackback/id/tr972408413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emberbarat 2010.10.30. 08:09:55

Calvero!
Még hogy a nap leszívta az erődet! A bágyadt nap????Én is minden délben kiülök a napra fél órára pont olyan okból, hogy feltöltsön energiával és fel is tölt, mert ilyen gondolatokkal ülök ki.Javaslom Neked is. Már Szepes Mária /Mindennapi élet mágiája/is megírta réges régen, hogy naponta legalább 10 percet el kell tölteni az áldott jó napon pont a fenti okból, amiért én is kiülök.
Inkább a Xanaxot dobd el és örülj a kedvesednek, mert másnak még az sem jut!!!!Ne akard, hogy a kedvesed ne örüljön Neked!!!!! Tehát ülj csak sokat a Napon és bízz a jótékony hatásában , még szomorúság ellen is jó meglátod!!!!
süti beállítások módosítása