HTML

Riportok a kanadai vadonból

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 23:36)
  • Tuco Ramirez: Azt tudom erre mondani, amit a Vörös Rébék mondott Pörge Daninak: Kár! Kár! Kár! (2017.11.07. 14:53)
  • Tuco Ramirez: Most nagyapa vagy nagybácsi? Több bejegyzésben is keveredik a kettő. Vagy arrafelé így is úgy is m... (2016.07.20. 14:47)
  • Világnézet Netes Napló: Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírv... (2014.08.16. 07:31) Gáz van tigáz
  • LukeSkywalker: Ez sem jó. Helyesen: Child in Time (2014.07.24. 10:58) Helyesen: Child in Thime

Linkblog

2018.09.07. 06:44 calvero56

ZAVAROSAK  MÉG a gondolataim a zaklatott éjszakától, nem tudnak más irányban menni, mindig oda, pedig nem tudok semmi másra gondolni, semmit hozzátenni ahhoz, amit az éjjel írtam Sanyiról. Az utolsóelőtti posztomban a boldogtalanságról írtam, s keretesen ezzel is zártam, de nem sejtettem, hogy ő ennyire boldogtalan volt. Elsőként kommentált a boldogtalan posztom után (három piros szív), utána pedig megnevettetett, azzal, hogy őneki is már bomlik az agykérge: „Várj, hogy is hívnak engem?” kérdezte. De nem tudtam, hogy ENNYIRE boldogtalan. És azt sem tudom még leírni, hogy VOLT. Védett kora dacára kirúgta egy alkalmatlan igazgató Szegedről, de Szegeden emberemlékezet óta alkalmatlan igazgatók voltak, Gyűdik, meg más ilyen szánalmasan oda nem illő figurák, meg vámpírfogú faszok, akik a színészek vérét szívták – nem! most nem leszek piszi, és neveket is mondok, mert HALÁLOSAN dühös vagyok. Hát igen, az igazgatók. Sokuk tehetségtelen írni, játszani, vagy rendezni, az hát a szenvedélye, hogy boldogtalanná teszi azokat, aki mindezt tudják. Szigeti (Schwetz) András nagy színész volt, Németh László Galilei-ban akkora szöveget tanult meg s játszott el, és Lénertől alig kapott rendezői segítséget. Ennek ellenére Léner mindig cseszegette, lenézte, fikázta Szigetit. Persze, amikor már összeroppant, és öngyilkos lett, amaz már a József Atillában rombolta a közízlést, úgy tudom, Verebes nem cseszegette Szigetit, mégis végzett magával. Schlanger ugyanott, kirúgta a zseniális Bertók Lajost, mert ivott. Miközben ő sokkal többet ivott, csak az ő szervezete jobban bírta, és művészeti vezető volt (azóta ő is igazgatóként rángatja le a magyar színházat a béka segge alá, mert ő csak egy átlagos tehetség, közepes színész, ügyesen lopkodó rendező – de a kirúgott egy zsenit, a zseniális Bertókot). Ez a magyar módi, a halálba kergetni valakit, aztán később kanonizálni. Rohadjon meg mind, a politikailag oda helyezett fideszes igazgatók, meg azok, akiket a szadesz rakott oda régebben (mert a ballibnél is ugyanígy ment ez, ők osztották az ész, és nevezték ki a barátaikat igazgatónak). Rohadjon meg ez az uram-bátyámos, szürke fos magyar színház. Köpök rájuk. Szevasz, Sanyi, majd megbeszéljük, ha találkozunk. nfl

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanadaivadon.blog.hu/api/trackback/id/tr1414227075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása