HTML

Riportok a kanadai vadonból

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 23:36)
  • Tuco Ramirez: Azt tudom erre mondani, amit a Vörös Rébék mondott Pörge Daninak: Kár! Kár! Kár! (2017.11.07. 14:53)
  • Tuco Ramirez: Most nagyapa vagy nagybácsi? Több bejegyzésben is keveredik a kettő. Vagy arrafelé így is úgy is m... (2016.07.20. 14:47)
  • Világnézet Netes Napló: Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírv... (2014.08.16. 07:31) Gáz van tigáz
  • LukeSkywalker: Ez sem jó. Helyesen: Child in Time (2014.07.24. 10:58) Helyesen: Child in Thime

Linkblog

2018.05.15. 06:14 calvero56

MEGKÖVETEM  FARAGÓ  ZSUZSIT. Néha veszett kutya vagyok, és azokba marok bele, akik szeretnek, s akiket szeretek. Zsuzsit sok évtizede ismerem, és mindig is kedveltem, de nemrég nem válaszolt egy levelemre. És én semmitől sem tudok jobban kibukni, mint ettől. Mert mintha így a létezésemet vonnák kétségbe. Pedig létezem, még ha erre nincs is egyéb perdöntő bizonyíték, mint hogy minden reggel firkálok itten. Néha marhaságot is: kiizzadom a bőröm alól a sértettségem mérgeit. AZ is egy ilyen kiizzadt méreg volt – bocsánat érte. De mégsem tudok könnyen ellibbenni attól a kérdéstől, hogy: miért. Miért nem válaszolt. Pedig megismertem már annyira a világot, hogy kivesszen belőlem a csodálkozás képessége; ma már jóformán nem lepődöm meg semmin- - - és mégis, mind a mai napig megdöbbenek azon, amikor egy szépen és udvariasan megfogalmazott levélre nem kapok választ. Majdcsak megszokom a kor közönyének szavát. De addig is: bocsánatot kérek. nfl

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanadaivadon.blog.hu/api/trackback/id/tr3013944722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása