HTML

Riportok a kanadai vadonból

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 23:36)
  • Tuco Ramirez: Azt tudom erre mondani, amit a Vörös Rébék mondott Pörge Daninak: Kár! Kár! Kár! (2017.11.07. 14:53)
  • Tuco Ramirez: Most nagyapa vagy nagybácsi? Több bejegyzésben is keveredik a kettő. Vagy arrafelé így is úgy is m... (2016.07.20. 14:47)
  • Világnézet Netes Napló: Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírv... (2014.08.16. 07:31) Gáz van tigáz
  • LukeSkywalker: Ez sem jó. Helyesen: Child in Time (2014.07.24. 10:58) Helyesen: Child in Thime

Linkblog

2018.03.07. 06:34 calvero56

MIÉRT  NEM  OLVADHAT  SOHA eggyé, a kettészakadt Magyarország. Móricz múltkor idézett szavait tovább gondolva, nem csak az ő pesszimizmusával, de immár tragikus kényként mondom ki, hogy azért nem, mert egyik fél sem akarja. Engem, mondjuk evégből már nem is érdekel; nem nézek híradót, mert ami egyik oldalon fekete, az a másikon fehér – a feketén Czeglédy bitóra való, a fehéren oltári szent. Egyáltalán nem nézek tévét; írok, olvasok, de ha fészbukon vagyok, ott is árad felém ugyanez; lelki egyensúlyom érdekében a háttérben folyton szól egy zenecsatorna, ahol még értékes rockzenét tolnak. Nem hosszan kitérve, de felhívnám a figyelmet két klipre. Az egyik Jack White dala, Connected by love, amiben a mai saund vegyül a klasszikus hangzással, melyben még Hammond orgona is megszólal (már-már eltemettük volna John Lord testével). Előre ki nem számítható akkordok követik egymást, meglepő harmóniában. A másik a Haim-tól: minimalista nóta, gitár és basszus, s csak a négyeket ütik be, és közben énekelnek, három szólamban. Fantasztikus mind a két dal, hallgassátok, nézzetek, keressétek a jutubon – és hagyjátok a skorpiókat magukban marakodni, s ne a kampánnyal teli híreket figyeljétek, és mondjatok le immár arról, hogy eggyé lehet Magyarország, mert ha azok nem akarják, akik tehetnének érte, mért akarnád te, aki semmit nem tehetsz. És az érveimet s bizonyítékaimat, hogy szerintem ez mért van így – egy másik jegyzetemben fejtem ki. nfl

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanadaivadon.blog.hu/api/trackback/id/tr5913721054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása