HTML

Riportok a kanadai vadonból

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 23:36)
  • Tuco Ramirez: Azt tudom erre mondani, amit a Vörös Rébék mondott Pörge Daninak: Kár! Kár! Kár! (2017.11.07. 14:53)
  • Tuco Ramirez: Most nagyapa vagy nagybácsi? Több bejegyzésben is keveredik a kettő. Vagy arrafelé így is úgy is m... (2016.07.20. 14:47)
  • Világnézet Netes Napló: Tigáz. Van még magyar ember, aki ezt a céget kedveli és nem utálja? A mi történetünk itt van leírv... (2014.08.16. 07:31) Gáz van tigáz
  • LukeSkywalker: Ez sem jó. Helyesen: Child in Time (2014.07.24. 10:58) Helyesen: Child in Thime

Linkblog

Tegnapi jegyzetem írásakor még nem tudtam, hogy

2010.12.21. 15:31 calvero56

bendekfülöpöt december 3.-án leváltották a vadászok országos védegyletének elnöki posztjáról, ahol kivont karddal védte a vadászok érdekeit, legalábbis, amikor ideje maradt a saját zsebének tömködése közben. No de elvtársak, miért?! Mire fel ez a durva szigor ezzel a jóarcú emberrel szemben. Ez kérem kettős mérce. Mert pl. suchmanntamást, aki egy másik kurzus idején szintén eme szervezet elnöke volt, még több évig az elnöki székben hagyták, miközben mindenki tudta, hogy nyakig sáros a tocsik-ügyben. (Hofi mondta, egy akkortájt tartott közös vadászaton, melyre rosszmagam is meghívást kaptam, szóval azt mondta Hofi, hogy suchann bezzeg tud élni: eszik, iszik, tocsik...)

De hagyjuk a gúnyos hangnemet, vegyük komolyan ezt a dolgot, s nézzük meg minden oldalról. Először is miféle emberek lehetnek azok, akik minden ilyen "tisztújításkor" egy hatalomhoz közel álló fazont tesznek meg díszelnöknek. Ezek kérem gyáva kis nyaloncok. Mert semmi más szempont nem vezeti őket, mint az, hogy a hatalomhoz közel álló elnök személyében majd előnyöket szerezzenek. Nézzük a módszerváltás kezdete óta, kik is töltötték be ezt a címet. Antall kormány: Bánffy György, emdéefes, korábban emeszempés színész (Isten nyugosztalja), Horn kormány: a fent említett suchmann, horn jóbarátja, akit még az első Fidesz kormány is érthetetlen okból a helyén hagyott, majd jött a benedek, gyurcsány jóbarátja, és morális mértékadója... akit, mint tudjuk pórázon vezették el, mint a kutyát. S most nosztalgikusan ott elemzi munkásmozgalmi múltját, az előzetesi cellában.

És ki nem találod Barátom, most kit választottak meg a vadászok országos védőjének! Hát a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest! Ez az vadásztársak, nagy nyelvcsapásokkal haladni a hatalmi seggek irányába.

Üdv.: Calvero, az undorodó

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kanadaivadon.blog.hu/api/trackback/id/tr712530463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emberbarat 2010.12.21. 18:11:54

Calvero!
csodák pedig nincsenek...pláne a politikában....edződnünk kell egy életen át....csak a végére túlságosan belefáradunk....:-))
süti beállítások módosítása